Van zwangerschapswens tot kindertijd

Onder mama’s is een warme online community waar mama’s informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar kunnen delen over het moederschap. Niet enkel de roze wolk maar ook wat moeilijker ligt. Het is een wondere wereld waar ze tips en advies kunnen lezen van mama’s en mama-experten van zwangerschapswens tot kindertijd.

♡ Boeken

♡ Podcast

♡ Blog

♡ Community

Waarom Onder mama’s?

Het verhaal van Onder mama’s begon met het gelijknamige boek. In Onder mama’s vertelt Sonia Pypaert het ongepolijste en oprechte verhaal van hoe ze drie keer mama werd en haar vierde baby, haar babywinkel the baby’s corner, opstartte. Hoe ze zichzelf wat kwijtraakte en uiteindelijk weer terugvond. En hoe ze leerde opkomen voor zichzelf als mama, als vrouw en als ondernemer. Waarom mama’s niet helpen met een praktische gids, zowel gebaseerd op de eigen ervaringen, als mama, als op de ervaringen van alle mama’s die nu al meer dan 20 jaar over de vloer komen? Zo is het idee van Onder mama’s dus gegroeid.

In haar eerste boek bereidt ze de lezer voor op een zorgeloze zwangerschap en de eerste fase van het moederschap. Dit boek is een praktische en emotionele gids vol wijsheid en kennis voor de belangrijkste reis van het leven van jonge ouders. Een boek dat geen vragen uit de weg gaat maar uitgaat van de verwondering van een baby in je leven. Dit boek is de nieuwe beste vriendin voor mama’s in spe, met een antwoord op al hun vragen.

Onder mama’s community

Omdat het deze ultieme zwangerschapsgids zo’n succes is onder zwangere vrouwen werd op korte termijn een warme community opgezet voor aanstaande en ervaren mama’s. Ondermamas.be is een platform waarop mama’s relevante content kunnen lezen over zwanger worden, zwangerschap, baby, mama en kind. Je kan deelnemen aan gesprekken op het forum, vragen stellen aan mama-experten, een podcast beluisteren en veel meer! Het is een wondere wereld waar mama’s altijd onder mama’s zijn en wijsheid en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Het is een gids voor alle mama’s tijdens de belangrijkste reis in hun leven. In een cultuur die toch nog steeds emoties en twijfels naar het achterplan duwt, is de openheid en durf om alle taboes en zorgen te bespreken rond kinderwens, zwangerschap en pril moeder- en vaderschap een diepe verademing.

Lid van het expertenteam

Het gezellige mamateam van Onder mama’s bestaat ook voor een deel uit mama-experten, zoals ikzelf, die op regelmatige basis een adviserende blog schrijven over hun expertise. Door deze experten samen te brengen is de expertise binnen de community zeer breed, gaande van een vroedvrouw, kinderpsychologe tot kindercoach en meer. Daarmee wordt vooral expert-content naar voor gebracht met telkens dezelfde warme boodschap: tips en advies voor jonge mama’s en hun kinderen.

Onder mama’s wil alle mama’s aansporen om te blijven dromen en je in deze tijden te verbinden en leren van elkaar.

Want mama, je staat er niet alleen voor ♡

Contactgegevens

e-mail: info@ondermamas.be

web: www.ondermamas.be

   

Blijf je graag op de hoogte?