M-OO-N is er voor jouw algemene gezondheid.

Enerzijds bieden we verschillende therapievormen aan om jouw hulpvraag naar een betere gezondheid samen aan te pakken.

Anderzijds zijn wij er van overtuigd dat een bloeiende gezondheid ook vergroot of in stand wordt gehouden door onder andere creativiteit, schoonheid en ontplooiing in jouw interesses. Daarom kan je ook bij ons terecht voor allerlei workshops en is er een zorg shop met spullen, e-books,… die de gezondheid positief beïnvloeden en waarmee je jezelf ook thuis verder kan ontplooien.

​Het symptoom is nooit het echte probleem. 

We behandelen de mens achter de symptomen, uitingen van ziekte en ongemakken. Zo verwoorden we je een holistisch antwoord op jouw (lichamelijk en/of psychisch) lijden. Samen gaan we op zoek naar patronen in jouw klachten om tot de essentie van genezing te komen. We gaan verder dan het volgen van therapie. Zo onderzoeken we ook samen hoe jouw levensstijl kan zorgen voor een blijvende groei en bloei.

Zelfhelend vermogen

We wakkeren het zelfhelend vermogen aan die in elk lichaam zit door middel van onze onderbouwde kennis, eigen handen, energie, psychologische ondersteuning en creatieve vrijetijdsbesteding. Zo is je lichaam in staat de kern aan te pakken en vrij te komen van jouw chronisch lijden.

​Als groepspraktijk maken we gebruik van verschillende kennisvelden in de klassieke en alternatieve geneeskunde.

Contactgegevens

Frederik Vanmellestraat 28

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

e-mail: natasja@moongent.be

web: http://www.moongent.be